bovenbalk
    Stichting Handboogsport Accomodatie Ovezande | Uno | Willem Tell | Spes Nostra | Zeelandia
7
   Privacy wetgeving

HOME Welkom op de site van U.N.O. Borsele .... Documenten privacy wetgeving staan online.

212U.N.O. is een kleine vereniging van 25 leden die met de handboog schieten op blazoen.
Er wordt geschoten met twee soorten bogen, de recurveboog en de compoundboog, die twee aparte klassen vormen.
Het schieten met de handboog is een kunst, maar iedereen kan het leren. Het vergt concentratie, inzet, mentaliteit. En daarnaast techniek en een goede lichaamshouding en spierbeheersing. De handboogsport is voor iedereen, vrouwen en mannen, en personen met een handicap, vanaf ongeveer 10 jaar.

Op de foto- en filmpagina's van deze website vindt u een impressie van het handboogschieten en de wedstrijden. Kijkt u daar gerust even rond.

Woensdagavond (winterseizoen) resp donderdagavond (zomerseizoen) is clubavond van 19:30 uur tot 22:30 uur.
De vereniging organiseert een aantal onderlinge wedstrijden en de leden nemen, zowel individueel als in teamverband, deel aan regionale en landelijke wedstrijden. Daarvoor is UNO aangesloten bij de Nederlandse Handboog Bond (NHB). Meer informatie vindt u bij Algemene informatie.

Op de nieuwspagina en bij de agenda staat een historisch overzicht van activiteiten van de vereniging. De bezoeker van deze website kan zich hierdoor een beeld vormen van de vereniging. De pagina agenda is daarnaast ook bedoeld om de leden van UNO op de hoogte te stellen van de data van schietingen en evenementen.

Koningen 2017

UNO is één van de vier verenigingen die samen de Stichting Handboogsport Accommodatrie Ovezande hebben opgericht. Op deze accomodatie heeft UNO 7 indoorbanen, waar op 18 meter kan worden geschoten en 4 vaste outdoorbanen, met de mogelijkheid om daar nog eens 12 banen bij te zetten voor grote wedstrijden. Er wordt buiten op verschillende afstanden geschoten, namelijk 30, 40, 50, 60, 70 en 90 meter. Het gaat hier om de officiële FITA-afstanden (Fédération International de tir à l’arc, de internationale organisatie voor het schieten met de boog).

Interesse? Komt u eens bij ons langs. U bent van harte welkom op onze clubavond. Op de pagina algemene informatie vindt u meer over onze vereniging en over hoe u lid kunt worden.